ovakvu je nikada nismo videli

NIJE UVEK TAKO MIRNA I SUZDRŽANA: Internetom kruži STARA fotografija Kejt Midtlon koju bi rado OBRISALA - da može!

0

Vojvotkinja od Kembridža u javnosti je uvek veoma odmerena. Međutim…

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Pre nego što je postala verenica i, kasnije, supruga princa Vilijama, koji će jednog dana najverovatnije sesti na britanski tron, Kejt Midlton bila je — iako iz veoma bogate i ugledne porodice — samo jedna obična devojka.

 

Studirala je fotografiju, izlazila s prijateljima, provodila se, oblačila se kao njene vršnjakinje… U jednom od trenutaka kada je današnja vojvotkinja bila nešto opuštenija nastala je fotografija na kojoj se, u nedostatku bolje izraza, „glupira“ i pravi smešne izraze lica. Ovih dana, taj selfi kruži društvenim mrežama, a najviše pažnje privukao je kao deo kolaža u kojem je na levoj strani ta fotografija, a na desnoj Kejt Midlton s tijarom i stavom prave princeze, uz poruku „Ako vam ovo ne pruža nadu, ne znam šta će“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Modni Ritam (@modniritam) on

 

Ovo nije jedina fotografija iz Kejtine nekraljevske prošlosti koja je privukla pažnju korisnika društvenih mreža, a najpoznatije su one nastale u jednom izlasku kada je Midltonova nosila veoma kratku suknju i, čini se, bila pod dejstvom alkohola, a u medijima su se pojavile neposredno pred njenu udaju za Vilijama.

 

 

makonda-tracker