to može samo ona!

SKINULA JE SAKO I SVE OSTAVILA BEZ REČI: Kejt Midlton u poslovnom izdanju koje se za sekund transformiše u — SPORTSKO

3

Supruga princa Vilijama sve je oduševila neočekivanim potezom na jednom skupu u Londonu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža je, nakon mnogo vremena, u javnosti viđena u patikama, i to na londonskom događaju čiji je cilj promocija sporta, gde se pojavila u ime SportsAid-a, jedne od brojnih organizacija čiji je pokrovitelj. U pitanju je udruženje pokrenuto radi isticanja uloge roditelja i staratelja u životima najmlađih sportista.

 

Supruga princa Vilijama pojavila se na ovaj događaj u udobnoj odevnoj kombinaciji koja se iz poslovne lako i brzo transformisala u — sportsku!

 

Midltonova je, naime, za ovu priliku odabrala tanak džemperak smaragdnozelene boje, kao i kilote identične nijanse, a obe potpisuju dva veoma pristupačna brenda. Preko džempera, Kejt je nosila tamnoplavi blejzer modne kuće Smythe, a tu su i bele patike M&S-a. Vojvotkinji je očigledno bio dan za nakit, pa je nosila i lančić Danijele Drejper, minđuše Monike Vinader i jednostavan prsten.

 

Uvek nasmejana i odlično raspoložena Kejt Midlton sve je iznenadila kada skinula sako i pridružila se okupljenima u sportskim aktivnostima! Vojvotkinja je trčala atletskom stazom, učila kako se pravilno boksuje i odlično zabavila, o čemu svedoče fotografije u galeriji.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker