KAO DA JE DOŠETALA IZ BAJKE

OVO UOPŠTE NE LIČI NA NJU! Kejt Midlton se doterala najbolje što je umela, ali SVI su gledali samo njene CIPELE

2

Princ Vilijam i njegova supruga uživali su sinoć u dobrotvornoj izvedbi mjuzikla Dragi Evan Hansen, gde su ponovo privukli pažnju svih prisutnih svojim odevnim stilom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok je vojvoda od Kembridža izgledao veoma ozbiljno u svom tamnoplavom odelu s belom košuljom i plavom kravatom, malo je falilo da tako deluje i njegova supruga, ali je to uspela da izbegne!

 

 

Kejt Midlton pojavila se, naime, u crnoj midi haljini od tvida koju potpisuje modna kuća Eponine London koja, iako je veoma lepa, izgleda preozibljno za vojvotkinju. Uprkos njenoj tituli, Vilijamova draga najlepša je kad se poigrava dezenima i bojama, a stroga haljina s dugmićima koja se je sečena ispod grudi i napravljena od tako krutog materijala deluje pomalo monotono. Ipak, ostatak njene kombinacije spasao je stvar!

 

Kejt je uz nju nosila interesantnu srebrnu clutch torbicu, ali i nešto o čemu danas priča cela modna planeta — najelegantnije i najlepše cipele koje možete da zamislite! Kao neka moderna Pepeljuga, Midltonova je obula očaravajuće srebrne i sjajne klasične salonke s visokim štiklama čuvenog brenda Jimmy Choo.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Ako vam to nije dovoljno sjaja, dodaćemo da je vojvotkinja od Kembridža ponovo nosila stare dijamantske minđuše koje u posebnim trenucima pozajmljuje od kraljice Elizabete Druge.

 

 

makonda-tracker