kakav bezobrazluk!

VIŠE NI NE KRIJU BES I OZLOJEĐENOST! Hari i Megan se oglasili DRSKIM SAOPŠTENJEM nakon nove kraljičine zabrane

5

Elizabeta Druga nije bila zadovoljna time što njen, nekada omiljeni, unuk i njegova supruga pokreću brend „Saseks rojal“, pa im je to zabranila, a oni su odgovorili saopštenjem koji mnogi ocenjuju kao uvredljivo i skandalozno

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odlučili su da istupe iz kraljevske porodice, odnosno sa svojih dužnosti, i od tada u Bakingemskoj palati nema mira!

 

Nova u nizu neprijatnih vesti za kraljicu Elizabetu je to što su princ Hari i Megan Markl osnovali brend „Saseks rojal“, od kojeg su planirali da zarađuju. Kraljica je na to rekla — ne može! Harijeva baka je, naime, zabranila paru da koristi reč „kraljevski“ (royal), s obzirom na to da su se odrekli kraljevskih dužnosti i privilegija.

 

Slavni par reagovao je na to saopštenjem koje su objavili na svom sajtu, a koje su mnogi ocenjuju kao „bezobrazno“, „drsko“ i „skandalozno.“

 

Iako monarhija i britanska vlada nemaju nikakvu nadležnost nad korišćenjem reči „kraljevsko“ izvan Velike Britanije, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa svakako neće koristiti tu reč, niti bilo koju njenu varijaciju, na bilo kom području — saopštili su.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Oni su se požalili i da im je naneta nepravda jer su planirali da zarađaju, a sada im se to onemogućava.

 

Postoji presedan pod kojim su drugi članovi kraljevske porodice mogli da traže zaposlednje izvan institucije, ali za nas, nametnut je period procene u trajanju od 12 meseci — kažu Hari i Megan.

 

 

 

makonda-tracker