i fanovi joj okrenuli leđa

OPET SE „UGURALA“ NEGDE GDE JE NISU ZVALI! Kraljevska porodica PONOVO strepi da će ih ismejati zbog Megan Markl

6

Vojvotkinja od Saseksa još jednom se sama nudila za posao, a potom objavila i snimak koji je naišao na neočekivano neprijatnu reakciju na Instagramu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je nedavno isplivao snimak na kojem princ Hari ubeđuje čelnika kompanije „Dizni“ da angažuje njegovu suprugu Megan Markl da „pozajmi“ glas nekom animiranom junaku, sada smo saznali da ni vojvotkinja ne sedi skrštenih ruku.

 

Na Instagram profilu Sussex Royals, na kojem Hari i Megan objavljuju detalje o svojim aktivnostima osvanuo je snimak zbog kojeg su svi u Kensingtonskoj palati napeti, tvrdi izvor.

 

U snimku kojim je otkriveno da je Megan Markl urednica-gošća novog broja magazina Vogue, vojvotkinja od Saseksa i urednik britanskog izdanja Edvard Eninful ćaskaju o tome kako je ova saradnja započela. Kako je otkriveno, Megan je sama pozvala Eninfula, kad ju je nazvao vojvotkinjom tražila mu je da je zove po imenu, predložila mu je saradnju u nečemu nevezanom za magazin, a potom ga pitala da li bi mogla da bude gost-urednik. Njih dvoje potom telefonom zovu slavne dame koje je Megan odabrala za naslovnicu septembarskog izdanja, a one se oduševljavaju činjenicom da razgovaraju s vojvotkinjom i čašćavaju je pohvalama.

 

Ovo izdanje slavnog magazina bilo je najbrže rasprodato u istoriji, ali obožavaoci kraljevske porodice nisu zadovoljni time što se supruga princa Harija ponovo „ugurala“ negde gde je nisu ni zvali.

 

Dakle… Ti si pitala ljude u Vogu da budeš gost-urednik? Nisu te pitali. Ovo je najegocentričniji post koji sam ikad videla. Šta je bilo s onom privatnošću za kojom ste toliko čeznuli? — jedan je od komentara pored ove objave koji su privukli najviše pažnje na Instagramu.

 

Mislila sam da ne žele publicitet, a sad je objavila stari intervju, nastao u periodu za koji kaže da je bio preživljavanje. Ne mogu da dočekam da odu i da ostanu bez titula — prokomentarisala je jedna korisnica Instagrama.

 

Kako pišu strani portali, ni u Kensingtonskoj palati nisu zadovoljni time što su Hari i Megan objavili ovaj snimak, posebno delom u kojem Megan i Eninful nose šeširiće i duvaju u rođendanske duvaljke.

 

1 / 2 Foto: Instagram

 

Iskreno, napeti su zbog ovoga. Ljudi imaju utisak da su savetnici kraljevske porodice preozbiljni, ali to nije istina. Samo pogledajte genijalni snimak o Džejmsu Bondu u kojem je kraljica učestvovala s Danijelom Krejgom na otvaranju Olimpijskih igara u Londonu — podsećaju izvori iz Kensiongtonske palate na simpatični kratki film u kojem Elizabeta II leti helikopterom sa čuvenim filmskim agentom. — Ipak, ovo ostavlja prostor da Megan bude ismejana. Samo pokazuje šta su njihovi prioriteti. Lajkovi i klikovi.

 

 

makonda-tracker