kraj

ZABRANILA IM JE DA GOVORE DA SU DEO KRALJEVSKE PORODICE: Megan i Hari ostaju bez brenda u koji su uložili MILIONE

2

Kraljica Elizabeta ima čvrst karakter

 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta  zabranila je Megan i Hariju korištenje brenda Sussex Royal koji ih je koštao čitavo bogatstvo, jer se kako tvrdi kraljica, više se ne smeju predstavljati kao deo kraljevske porodice.

 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa potrošili su mnogo novca na novu web stranicu te na svoj vrlo popularni Instagram profil Sussex Royal.

 

Par je takođe želeo da registruje Sussex Royal kao svetski logo za brojne oblike aktivnosti, među kojima su modni brendovi, pribor, knjige i društvene usluge.

 

Logo je trebalo da uključuje i novu humanitarnu organizaciju – Sussex Royal. Ipak, kraljica i njeni  izvršni saradnici su se nakon dugačkih pregovora složili kako je neprimereno da princ Hari i Megan Markl zadrže rieč kraljevski na svojim proizvodima.

 

foto: Profimedia

Tako će dvojac morati odustati od odabranog naziva nakon što su odlučili odstupiti sa svojih kraljevskih dužnosti. Iz svega toga jasno proizlazi da će morati iznova stvoriti i postaviti svoj brend na tržište.

 

Vest je to stara nekoliko dana koja je sada dobila nastavak, odnosno Meganin odgovor. Naravno, Megan nije direktno odgovorila kraljici, ali se poverila svojim prijateljima kako je ništa ne može sprečiti u njenim naumima.

 

"Uspeh projekata na kojima radimo je neizbežan, sa ili bez tog imena. Hari i Arči imaju kraljevsku krv i to im nitko ne može oduzeti. Oni će uvek biti deo kraljevske porodice", zaključila je navodno Megan.

 

 

makonda-tracker