ONI ĆE MESO JESTI VIKENDOM, A ON…

SAD JE NEBITNO ŠTA KRALJEVSKA PORODICA MISLI: Megan i Hari doneli NESVAKIDAŠNJU odluku o tome kako će hraniti sina

0

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa od rođenja njihovog sina Arčija planiraju da se on hrani po jelovniku kakav nije tipičan u kraljevskoj porodici, ali im to nije bilo dopušteno

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl odlučili su da mališana odgajaju kao vegana, tvrde izvori bliski kraljevskom paru.

 

O tome se spekulisalo još prošle godine, ali su mediji pisali kako se pretpostavlja da kraljevska porodica to neće dopustiti. Međutim, s obzirom na to da su se Hari i Megan odrekli svojih kraljevskih dužnosti i nekih kraljevskih povlastica, mnogi veruju da će par sada uspeti u svojoj nameri da radikalno promeni jelovnik svog sina.

 

Otkako je maleni Arči stigao na svet, njegovi roditelji počeli su da uzgajaju povrće, a nekadašnja glumica uči princa da kuva veganska jela.

 

Hari nije bio sjajan kuvar kad je upoznao Megan, ali ga ona sada uči svojim trikovima — otkrio je medijima izvor blizak paru.

 

Marklova se, inače, izjašnjava kao flekseterijanka, odnosno poluvegetarijanka, što znači da osnovu njene ishrane čini povrće, s tek povremenim konzumiranjem mesa, a vojvotkinja je svojevremeno za Best Health ispričala kako se trudi da radnim danima jede samo biljke, a vikendima meso.

 

 

makonda-tracker