tvrde da izgleda smešno

STALA JE PORED DŽENIFER I SVI SU SE ŠOKIRALI: Šakira nakon afere koja je potresla njenu porodicu više nije ona stara?

0

Kolumbijska pevačica podelila je fotografije za koje je pozirala sa Dženifer Lopez i javnost se obrušila na nju neprijatnim komentarima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najpoznatijih i najcenjenijih lepotica iz Latinske Amerike prepoznatljiva je po raskošnom glasu, neverovatnoj energiji i supermoći da u svakom trenutku bude najdominantnija osoba u prostoriji iako je visoka svega 157 cm.

 

Ipak, nakon što je optužena da je u Španiji utajila čak 14,5 miliona evra, pevačica je počela da živi još povučenije nego ranije, znatno manje radi, posvećena je isključivo suprugu Đeraru Pikeu i njihovim sinovima Milanu i Saši, a fanovi tvrde da je sve ostavilo trag i na njen izgled — sve više izgleda kao obična žena, a sve manje kao superzvezda.

 

Iako nama Šakira izgleda isto kao i ranije, njeni obožavaoci bili su nemilosrdni proteklih dana, naročito otkad je Kolumbijka objavila fotografije za koje je pozirala s koleginicom Dženifer Lopez. Čuvene lepotice razgovarale su s novinarima povodom svog predstojećeg nastupa na poluvremenu Superboula, kada su nastale pomenute fotografije, a ono što je primetno jeste da se Džej Lo i te kako doterala za ovu priliku dok je Šakira izgledala kao da žuri da pokupi decu iz školice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira) on

 

Zbog toga su se nizali ne baš prijatni komentari, poput toga da Šakira izgleda smešno pored Dženifer, kao i da bi trebalo dobro da se naspava, ali dosta pažnje privukao je jedan fan koji je napisao: „U redu je, Šaki, ni mi je ne volimo“. Još su brutalniji komentari na Dženiferinom profilu, a jedan fan Džej Lo poručio je Šakiri da izgleda kao "prokleti hipik" i da bi trebalo da se istušira.

 

Šta vi mislite — jesu li korisnici društvenih mreža ipak prestrogi prema kolumbijskoj lepotici?

 

 

makonda-tracker