1.000 SATI, 15 MAJSTORA

DŽEJ LO I BIJONSE ĆE PUĆI OD MUKE: Slavni dizajner nepoznatoj devojci kreirao NAJLEPŠU VENČANICU NA SVETU

0

Nakon Bijonse i Dženifer Lopez, jedna bogata dama u Abu Dabiju poželela je da ponese haljinu ovog dizajnera ― i dobila nešto neuporedivo lepše od bilo čega što su one do sad obukle!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Majkl Činko, filipnski kreator koji trenutno živi u Dubaiju, veoma je popularan među slavnim zaljubljenicama u modu, pa je tako do sad dizajnirao elegantne toalete za superzvezde poput Rijane, Džej Lo, Bijonse, Eli Golding, Keri Andervud i mnoge druge. Sada je, međutim, napravio nešto ni nalik bilo čemu što su nam ove slavne dame pokazale na crvenom tepihu.

 

Činko je, naime, po narudžbini kreirao venčanicu za neimenovanu mladu u Abu Dabiju, koja je ukrašena ogromnim brojem kristala, ima nestvaran šlep u obliku nanizanih latica dugačak tri metra, a navodno ju je šilo 15 vrsnih majstora, i to čak 1.000 sati!

 

foto: Profimedia

Dizajner je na svom profilu na Instagramu podelio snimak na kojem se vidi ovo modno remek-delo, nastalo po uzoru na jednu Diorovu haljinu iz pedesetih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MICHAEL CINCO Dubai (@michael5inco) on

 

Mlada mi je tražila da joj omogućim venčanje iz snova ― s haljinom inspirisanu pedesetim godinama i Diorom. Zato sam joj napravio venčanicu iz mašte s dodirom moje kolekcije ― objasnio je Činko.

 

 

makonda-tracker