izgleda da 2020. nije njena godina!

ŽELELA JE ORIGINALNOST, A IZGLEDALA JE — KOMIČNO: Džej Lo na meti podsmeha nakon dodele Zlatnih globusa (ANKETA)

1

Praznična atmosfera učinila je da se Dženifer Lopez pomalo zanese i bude previše smela i otkačena u planiranju toalete za crveni tepih.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularna pevačica i glumica retko se pojavljuje u svedenim odevnim kombinacijama: kod Džej Lo uvek mora da se nađe neki smeo šlic, dekolte, nesvakidašnji spoj boja ili zanimljiv detalj, ali ovog puta je otišla korak dalje!

 

 

Na sinoćnoj 77. dodeli Zlatnih globusa koja je održana u losanđeleskom hotelu Beverli Hilton, slavna Njujorčanka odlučila je da produži božićno raspoloženje tako što je crvemnim tepihom prošetala u haljini koja podseća na lepo umotan poklon. U pitanju je toaleta s potpisom modne kuće Valentino, čiji gornji deo predstavlja zlatni korset, donji deo čini bogata bela suknja balskog kroja, a ispod grudi se nalazi predimenzionirana mašna.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Njen modni odabir naišao je na negativne kritike stručnjaka, ali su se Tviteraši silno zabavili na račun Džej Lo. Jedan od njih istakao je da pevačica očigledno trenira godinama samo kako bi mogla da ponese džinovsku mašnu…

 

Jedna tviterašica pronašla je šta je inspirisalo Dženifer dok se doterivala…

 

 

Jedna obožavateljka se našalila da je Džej Lo pomešala ovaj događaj s božićnom zabavom…

 

 

… dok se jedna setila legendarne scene iz serije Prijatelji u kojoj Fibi prekriva fleku od humusa ogromnim ukrasom.

 

 

Ukoliko nekoga zanima i to, važno je napomenuti da je pevačica glumica ponela nakit dizajnera Harija Vinstona koji sadrži dijamante i smaragde, opredelila se za šminku kojom dominiraju tamni tonovi, a bila je maštovita i po pitanju frizure — nosila je punđu napravljenu od dveju efektnih pletenica.

 

 

 

makonda-tracker