Lady Gaga ostala bez svog YouTube kanala

0
Na svom privatnom YouTube kanalu pop ikona Lejdi Gaga imala je preko milijardu pregleda sve do jučerašnjeg dana, kada joj je profil zatvoren zbog kršenja autorskih prava
foto: BANG
foto: BANG

YouTube kraljica Lejdi Gaga doživela je da bude suspendovana sa najpopularnije video mreže. Od četvrtka, umesto njihovog omiljenog kanala obožavaoce Stefani Džermanote sačekaće poruka ovaj nalog je suspendovan zbog višestrukog ili ozbiljnog narušavanja YouTube copyright propisa.

Kako prenosi magazin Billboard, magazine Time Out Tokyo tvrdi da je ovo posledica tužbe kompanije Media Interactive, Inc. podignute pošto je Gaga na svoj kanal stavila 10-minutni snimak iz emisije SMAP x SMAP sa japanske Fuji TV, u kojem je izvela nekoliko pesama sa svog aktuelnog albuma Born This Way. Na ovom video snimku, koji je skinut i sa mnogih drugih sajtova, Gaga je održala performans tokom kojeg je čak i spremala hranu, a nastupala je zajedno sa japanskim boy bendom SMAP. Pevačici se nastup toliko dopao da se o emitovanju emisije pohvalila i putem Twittera.

Lady Gaga Vevo kanal je i dalje aktivan.

makonda-tracker