savršen par

"ZOVITE ME LUDOM, ALI JA GA VOLIM PREVIŠE": Sara Džesika Parker iskreno o svom suprugu!

0

Preko dve decenije su zajedno

foto: Profimedia

Na pitanje šta je pomislila nakon tog prvog zvaničnog sastanka, Sara je rekla:

 

"On je verovatno najduhovitiji momak koga sam srela u životu. Tako je vedar, zgodan, možda najlepši čovek koga sam upoznala. Totalno sam luda za njim."

 

Zabavljali su punih pet godina, a onda su, u najvećoj tajnosti, organizovali venčanje za koje niko nije znao i 19. maja 1997. godine pozvali 100 članova porodice i najbližih prijatelja u njujoršku sinagogu.

 

Ovo je bilo sve samo ne obična ceremonija. Osim što niko nije ni slutio da tog dana idu na venčanje i mlada je iskakala iz svih šablona koje nameću venčanja. Ona je nosila crnu haljinu.

 

"Nikad nisam maštala o savršenoj venčanici. Bilo mi je bitno da se dobro osećam tog dana, pa sam haljnu pronašla u prodavnici gde sam često kupovala garderobu."

 

"Danas po malo i žalim zbog te odluike. Kada bih ponovo mogla da biram, mislim da bih izabrala raskošnu belu venčanicu."

 

Kroz život uvek idu zajedno, ruku pod ruku. On je prati u stopu na svim dešavanjima i njena je najveća podrška.

 

Iako su svi bili uvereni da će odmah posle venčanja stići i deca, to se nije dogodilo. Sina Džejmsa Vilkiija rodila je tek 2002. godine, kada je već postala zvezda "Seks i grada". Sedam godina kasnije, zahvaljujući surogat majci, supružnici su dobili i bliznakinje koje su nazvali Marion i Tabita.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker