skromna princeza

DETALJ OD 700 DINARA JOJ JE DRAŽI OD KRALJEVSKIH DRAGULJA: Modni potez Kejt Midlton zbog kojeg je svet OBOŽAVA

0

Vojvotkinja od Kembridža mudro kombinuje skupocene komade s veoma pristupačnim

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga princa Vilijama Kejt Midlton posetila je juče predškolsku ustanovu Stokvel Gardens u Londonu, gde se družila s mališanima koji pohađaju jaslice i vrtić, poslužila im doručak, igrala se s njima i učestvovala u zanimljivim radionicama.

 

Već smo pisali o interesantnoj odevnoj kombinaciji koju je Kejt odabrala za ovu priliku, a reč je o jednostavnom i veoma efektnom spoju koji se može nositi u raznim situacijama. Ipak, danas se najviše priča o nakitu koji je vojvotkinja ponela!

 

Pored jednostavnog i nenametljivog prstena koji je nosila umesto svog masivnog vereničkog, najviše pažnje privukle su minđuše! Kejt se opredelila za naušnice jednog britanskog brenda koji je poznat po izuzetno pristupačnom nakitu, pa se tako viseće minđuše koje je Vilijamova draga juče nosila mogu kupiti za pet funti, odnosno nešto manje od 700 dinara, a zanimljivo je da ovo nije prvi put da ih nosi.

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

Uprkos tome što poseduje veliki broj neprocenjivih komada nakita i što uvek može da zamoli kraljicu Elizabetu da joj pozajmi nešto što bi nosila, Midltonova je poznata po tome što rado nosi bižuteriju. To posebno raduje Britance, odnosno poreske obveznike koji plaćaju luksuzni način života kraljevskoj porodici i koji su se od „Megzita“ (istupanja princa Harija i njegove supruge Megan Markl iz kraljevske porodice) žalili na to što se njihov novac često izdvaja za modne hirove.

 

 

makonda-tracker