stiže osveta

„SVI UPOZORAVAJU BREDA DA PRESTANE DA JE NERVIRA, ČAK I DŽENIFER“: Anđelini Džoli je DOSTA poniženja i podsmeha

3

Nakon što su fotografije Breda Pita očaranogbivšom suprugom Dženifer Aniston obišle svet, Anđelina Džoli našla se u situaciji da se na njen račun šali cela planeta i neke kolege

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako je otkrio izvor blizak glumici Anđelini Džoli, ona navodno veruje da je Bred Pit bio blizak s bivšom suprugom pred kamerama na dodeli SAG nagrada, između ostalog, i kako bi nju povredio.

 

Ona je besna zbog toga kako se Bred ponaša sa Džen, razmeće se njihovim prijateljstvom. Endži ne može da ne pomisli da on to radi namerno da bi je nervirao. Morao je da zna da će ona gledati pratiti dodelu nagrada i kako će reagovati — rekao je za Globe izvor blizak Džolijevoj.

 

Glumici navodno smeta i što joj je Holivud okrenuo leđa.

 

Ljuta je zbog toga kako je zajednica tretira — ističe izvor. — Sada je njen bes dostigao novi nivo jer su se Bred i Džen zbližili i deluju kao da slave njen pad.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Drugi izvor je za magazin Life & Style istakao da bi Anđelina mogla da se osveti tako što će putem suda tražiti još novca od Pita, iako to deluje nemoguće pošto je par odavno razveden.

 

Za Breda nije dobro što je besna. Ili će Endži dobiti šta želi ili će mu život učiniti užasnim — istakao je neimenovani izvor. — Svi upozoravaju Breda da prestane da je nervira, čak i Džen.

 

Glumica se još uvek nije zvanično oglasila povodom brojnih tračeva o novonastaloj situaciji.

 

 

makonda-tracker