Danijel Redklif: Bio sam loš pijanac

0
Britanac proslavljen ulogom Harija Potera, Danijel Redklif, zažalio je što je priznao da je imao problema s alkoholom, pošto je sad prinuđen da stalno govori o tome

Danas dvadesetdvogodišnji glumac Danijel Redklif imao je svega desetak godina kada su producenti koji su okupljali tim sa ciljem da ekranizuju serijal popularnih romana o mladom čarobnjaku, izabrali upravo njega da tumači ulogu Harija Potera. Kada je počelo snimanje šestog dela priče Hari poter i Polukrvni princ tada osamnaestogodišnji Danijel počeo je da pije u ogromnoj meri, jer je verovao da je to način na koji bi neko ko je poznat koliko i on trebalo svakodnevno da se ponaša.

- U toj meri sam se oslanjao na alkohol da sam prestao da uživam u životu. Tih nekoliko godina bio sam naprosto zaljubljen u ideju da živim život u stilu velike zvezde, na način koji uopšte nije pristajao mojoj ličnosti – otkrio je Danijel.

U avgustu prošle godine Redklif je odlučio da nešto promeni i prestao je da pije, a sada shvata da mu je mnogo lepše da provodi vreme sa svojom devojkom Olivom Unijake nego da divlja na ludim žurkama.

- Stvarno uživam u tome što mogu da budem u vezi sa devojkom u čijem društvu zaista uživam, a ne da čitavo vreme budem sav poremećen. Ma koliko da bih ja hteo da budem osoba koja se pojavljuje na događajima, popije par pića i super se provodi, to naprosto nisam ja. Neuspešan sam u tome. Radije ću da sedim kod kuće i čitam nešto, ili razgovaram s nekim ko me zasmejava. Nije nikakva sramota uživati u mirnom i tihom životu, to je lekcija koju sam naučio tokom prethodnih par godina – zaljučio je Danijel.

Međutim, otkako je izneo ovo priznanje, mladić koga od danas domaća publika poslednji put može da pogleda u ulozi Harija u drugom delu filma Hari Poter i Relikvije smrti 2, ne može da živi na miru od novinara koji bi želeli da on još malo priča o suočavanju sa tim potencijalnim problemom.

- Zapravo, u to vreme sam ja sam od sebe očekivao da postanem alkoholičar. No, ispostavilo se da nisam baš bio uspešan u tome. I to je sva moja krivica – ispričao je Danijel sinoć u jednoj televizijskoj emisiji.

makonda-tracker