foto

IZAZVAO OPŠTE ODUŠEVLJENJE: Dejan Milićević izgubio čak 20 kilograma?

0

Pre nekoliko meseci, slavni režiser muzičkih spotova i fotograf Dejan Milićević najavio je ogromnu transformaciju, ali niko nije očekivao da će mu ovako brzo to poći za rukom.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

U seprembru prošle godine, Dejan Milićević, jedno od najcenjenijih imena u svetu slavnih u Srbiji rekao je da će uskoro svi koji imaju nešto loše da kažu o njemu na račun izgleda izgubiti povod da ga komentarišu na takav način.

 

Uskoro ću hirurškim putem smanjiti obim želuca, pa se već sada pitam da li će, kad postanem zgodan, iko smeti o meni da piše na taj način. Na početku karijere odlučio sam da ne budem samo ime koje stoji uz fotografije i spotove, već da se zna i kako izgledam ― istakao je on za Story.

 

Svega nekoliko meseci kasnije, Dejan se na jednom gradskom događaju pojavio značajno mršaviji. Fotografiju s njim podelila je Suzana Mančić, koja je na Instagramu napisala:

 

Kada smo se poslednji put sreli, rekao je: „Sledeći put kad me vidiš, imaću 20 kilograma manje“. I održao je obećanje. Moj dragi Dejan Milićević. Čestitam, Deki!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on

 

 

makonda-tracker