kao druga osoba

45 KILOGRAMA MANJE! Glumica koja se godinama gojila da bi bila poznata DRASTIČNO smršala, danas je niko ne prepoznaje

1

Australijska glumica i komičarka jedna je od najšarmantnijih buca u Holivudu, ali nedavno je odlučila da preduzme radikalne mere.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Otkad se pojavila na sceni, Rebel Vilson (39) ima značajan višak kilograma, po kojem je prepoznatljiva i, štaviše, obezbedio joj je veliki broj uloga. U određenom periodu se čak šuškalo i da se Vilsonova namerno ugojila kako bi uspela u svetu filma, što je ona potvrdila.

 

Pomislila sam: "Oh. Ta devojka je nagrađena smehom i to joj polazi za rukom lakše nego meni. O čemu je reč?" Jer sam mislila da u našem talentu nije bilo previše razlike. I sećam se da sam jasno pomislila: "To je zato što je deblja. Kako mogu da dobijem više smeha? Možda kada bih bila deblja.." I iznenada sam bila deblja i bavila se komedijom!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

 

Vilsonova je rekla da smatra da su krupnije devojke bolje komičarke i da ona uzima nešto što svi smatraju manom i pretvara ga u nešto pozitivno.

 

 Ja svoj višak kilograma vidim kao prednost ― rekla je glumica i dodala: ― Dok ga mnoge žene vide kao manu.

 

Štaviše, dok je snimala jedan film 2012. godine, u ugovoru je stajalo da ona ne sme da izgubi ni gram!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JONO CASTANO (@jonocastanoacero) on

 

Ipak, nekoliko godina nakon ove kontroverzne izjave, Rebel Vilson je promenila mišljenje i odlučila da prestane da neguje svoju gojaznost. Ranije je glumica najavila da će 2020. godina biti „godina zdravlja“, a očigledno je na odličnom putu. Njen trener Džono Kastano Asero je objavio na Instagramu fotografiju koja pokazuje koliko je zapravo Vilsonova do sad smršala, zahvaljujući napornom vežbanju sa samo jednim danom odmora u sedmici.

 

Ponosan sam na tebe, devojko ― napisao je njen trener.

 

Kako su američki mediji pre neki dan pisali, Rebel je izgubila već 45 kilograma.

 

 

makonda-tracker