rešila

Jedna od najlepših Srpkinja ODLAZI IZ ZEMLJE: Marija Žeželj još jednom pokazala zašto se ISPLATI kada si vredan i uporan! (FOTO)

3

Modna blogerka i buduća manekenka objasnila je zašto sebe više ne vidi u Srbiji. 

foto: Igor Cvoro
foto: Igor Cvoro

Jedna od najuspešnijih mladih blogerki kod nas, koja zarađuje basnoslovne cifre od promovisanja na društvenim mrežama, Marija Žeželj (18), nedavno je završila srednju školu, odlučila da upiše fakultet iz oblasti informacionih

tehnologija, ali i da se preseli u Ameriku gde želi da izgradi karijeru modela.

Pored svih poslova kojima se bavim, teško mi je bilo da redovno pohađam nastavu. Uspela sam da održim balans - kaže Marija.

 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj) on

- Moja internacionalna modeling karijera i ceo tim čeka na mene već nekoliko godina. Sada sam konačno spremna da zakoračim u taj svet. Moja prva stanica biće u Njujorku. Veoma sam uzbuđena. Spremna sam za nove izazove - prokomentarisala je Žeželj put u Ameriku i dodala:

 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj) on

Ne stidim se što imam velike snove. Ne volim da ih izgovaram naglas, jer nekako tada ceo proces stvaranja gubi čar. Od 15-e godine sam angažovana na više frontova i naučila sam da se nosim s tim. Bitan je balans. Moja organizacija vremena i obaveza je vrlo precizna i ako je ne poštujem, pogubim se i prestaje kontinuitet - dodaje Marija.

 

 

makonda-tracker