Neizmerno zahvalna

Neustrašiva sila koja predstavlja transrodne osobe u domenima mode i lepote: Andreja Pejić sarađuje sa jednim od najvećih imena u industriji

0

Pošto je 2013. godine javno istupila kao transrodna osoba, Andreja Pejić bila je otpuštena iz tadašnje agencije za modele. Međutim, sada se stvari značajno menjaju, naročito kada uzmemo u obzir aktuelnu vest o potpisanom ugovoru sa najstarijom i najprestižnijom agencijom na svetu...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

26-godišnjakinja koja je isprva privukla pažnju kao prvi potpuno androgini model u industriji, važnu vest podelila je putem društvenih mreža sa čitavim svetom.

 

A post shared by Andreja Pejic (@andrejapejic) on

Više sam nego ponosna što mogu da objavim kako ću se udružiti sa legendarnom agencijom Ford models. Kristofer Majkl je vrsta agenta koju bi svaka devojka u šou biznisu volela da ima. Zahvalna sam što mogu reći da sam okružena timom koji zaista ceni ono što mogu da ponudim", izajvila je manekenka.

Istina izašla na videlo: Andreja Pejić se opustila i podelila sa fanovima detalje iz kreveta (VIDEO)

 

U intervjuu za Forbs, Andreja je podelila i svoje utiske.

Divan je osećaj kada iz strepnje da li ćeš uopšte imati budućnost u svetu mode, pređeš na saradnju sa jednim od najvećih imena u industriji i kreneš koracima Kristi Brinkli, Džeri Hol, Alek Vek - lsti nema kraja."

foto: Profimedia

Andreja Pejić je bila prvi model koji je nosio i mušku i žensku odeću u svetu mode i postala prvi transrodni model sa učešćem u velikoj modnoj kampanji, piše Elle (2015. godine za Make Up For Ever). Pored nastupa na pisti za Mark Džejkobs, Žan Pol Gotje, Džon Galijano i mnoge druge, takođe je bila i prva transrodna osoba koja se pojavila na naslovnici GQ-a. Sada, kada je zvanično Fordov model - ovo samo početak Andrejinog rada u ulozi sile koja predstavlja transrodne osobe u domenima mode i lepote.

makonda-tracker