NIJE IH BRIGA ŠTO JE U PITANJU PLEMIĆ

OVO IM SE VEROVATNO NIKAD NIJE DESILO! Princ Hari i Megan Markl doživeli neprijatno iznenađenje, za sve je kriv OVAJ par

0

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa uskoro se vraćaju iz Kanade, gde su se opustili od pažnje medija, odmorili od obaveza, posvetili jedno drugom… i doživeli neočekivano odbijanje!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mnogi stanovnici ostrva Vankuver bili su oduševljeni kada su saznali da je ovaj kutak Kanade destinacija koju su princ Hari i njegova supruga Megan Markl odabrali da bude njihov privremeni dom u prazničnim danima.

 

Ipak, jedan lokalni par nije bio oduševljen njihovom prisustvom!

 

 

Pre nekoliko dana, kanadski mediji preneli su da princ Hari i njegova izabranica planiraju da provedu romantično veče u restoranu Deep Cove Chalet, čiji su specijaliteti sačinjeni od morskih plodova.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

U pitanju je bajkovit lokal smešten u kućici u prirodi, a u božićnim danima izgleda još lepše zahvaljujući kreativnim ukrasima i idiličnom zimskom pejzažu. Ipak, zahtev za rezervaciju im je odbijen: Bev i Pjer Kofel, koji vode ovaj restoran, nisu želeli kraljevski par u svom lokalu. Kako su istakli, ne žele da prolaze kroz muke koje podrazumeva organizacija večere za plemiće i njihovu pratnju.

 

Bev Kofel dodala je da želi Hariju i Megan da se lepo provedu u njenom kraju iako nije želela da ih ugosti.

 

Nadam se da će im sve proteći u redu — zaključila je.

 

 

makonda-tracker