ove godine — nešto drugačije!

KOJA VAM SE VIŠE DOPADA? Prinčevi Vilijam i Hari objavili božićne čestitke sa porodicama i SVI pričaju o njima (ANKETA)

3

Sinovi princa Čarlsa i ledi Dajane podelili su porodične portrete kojima su čestitali svima božićne i novogodišnje praznike, a ove godine su se potrudili više nego ranijih.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Megan Markl, princ Hari i njihov sin Arči ne provode praznične dane kod kuće, u Velikoj Britaniji, već u Meganinoj rodnoj Americi, gde su otputovali još pre mesec dana. Ipak, to ne znači da ih božićni duh nije obuzeo — naprotiv! Par je juče objavio tradicionalnu čestitku, ali ovog puta to nije bio tipičan, dosadan portret.

 

Par je, naime, ispred novogodišnje jelke, ali u pozadini fotografije koja je osvanula na Tviter nalogu The Queen’s Commonwealth, dok su u prvom planu njihov sedmomesečni sin i njegovi neodoljivi obrazi!

 

Iako je ova fotografija vrlo brzo sve oduševila, nije prošlo mnogo pre nego što su pronađene brojne greške, zbog čega mnogi veruju da su Hari i Megan preterali s fotošopom. Navodno, princ izgleda kao da lebdi, Meganine obrve su preterano naglašene, obrazi smanjeni, dok ramena malenog Arčija izgledaju neobično.

 

Dan kasnije, na Instagram profilu Kensington Royal objavljena je čestitka princa Vilijama i njegove porodice. Reč je o još jednoj crno-beloj fotografiji, na kojoj se ne nalazi Kejt Midlton. Razlog za to je jednostavan: već nekoliko godina, vojvotkinja od Kembridža sama fotografiše svoju porodicu umesto da angažuje fotografa. Zato su na pomenutoj fotografiji princ Vilijam i njihova deca — princ Luis, kojeg otac ljubi, princeza Šarlot, koja pridržava brata, i princ Džordž, koji sedi nasmejan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 

Kejt je, inače, početkom ove godine postala pokroviteljka Kraljevskog fotogafskog društva, s obzirom na to da gaji ogromnu strast prema fotografiji. Vojvotkinja od Kembridža je, inače, diplomirala istoriju umetnosti, a skoro sve fotografije važnih trenutaka u njenoj porodici snimila je sama.

 

 

 

makonda-tracker