šuška se

ŠALJE JOJ PORUKE, DAJE SAVETE, VIĐAJU SE TAJNO: Amal Kluni OPSEDNUTA suprugom princa Harija?

0

Slavna advokatica i supruga glumca Džordža Klunija navodno je veoma bliska sa suprugom princa Harija.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Amal Kluni opsednuta je vojvotkinjom od Saseksa Megan Markl, a njih dve postale su bliske prijateljice, tvrdi Radar Online.

 

Supruga Džordža Klunija nikad nije bila preterano bliska sa suprugama prijatelja svog dragog, a mediji izdvajaju da nije uspostavila odnos s bivšom ženom Breda Pita Anđelinom Džoli, uprkos njihovim zajednikim interesovanjima. Ipak, izabranica princa Harija i ona pronašle su zajednički jezik.

 

Amal i Džordž Kluni na venčanju princa Harija i Megan Markl
Amal i Džordž Kluni na venčanju princa Harija i Megan Marklfoto: Profimedia

Amal Kluni je opsednuta Megan — izjavio je izvor blizak advokatici za portal RadarOnline. — Radi sve što je u njenoj moći da provede vreme s njom i da budu u kontaktu.

 

 

Džordž i Amal bili su, inače, među brojnim zvezdama koje su prisustvovale venčanju princa Harija i Megan Markl. Štaviše, Klunijevi su ustupili svoj privatni avion vojvotkinji Megan za put u Njujork, gde je organizovala baby shower.

 

foto: Profimedia

Amal joj šalje poruke, daje joj savete u vezi s roditeljstvom i kako upravljati slavom — istakao je izvor. — Želi da bude prijateljica s njom više nego s bilo kim drugim zbog veze koju plemstvo ima sa slavom.

 

Njih dve navodno su se zbližile u Londonu, a danas u tajnosti idu na ručkove i navodno se trude da im se deca igraju zajedno.

 

 

makonda-tracker