po njihovoj meri

MOŽETE LI DA ZAMISLITE KRALJICU NA OVAKVOM MESTU? Otkriveno gde princ Hari i Megan Markl provode praznike (FOTO)

0

Dok ostatak britanske kraljevske porodice provodi božićne i novogodišnje praznike u raskoši, mlađi sin princa Čarlsa, njegova supruga i sin uživaju na nešto drugačiji način.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ponovo su prekršili tradiciju — ovog puta ne poljupcima i ležernošću u javnosti. Par je, naime, odlučio da sa svojim sedmomesečnim sinom Arčijem Božić provede na zapadu Kanade umesto u Velikoj Britaniji sa ostatkom Harijeve porodice.

 

Iako se najpre spekulisalo da će princ Hari i Megan Markl nakon američkog praznika Dana zahvalnosti provesti i Božić i Novu godinu s vojvotkinjinom majkom Dorijom Ragland, par je ipak reši da se osami.

 

Oni uživaju u kući na ostrvu Vankuver, u kanadskoj provinciji Britanska Kolumbija, a mediji su otkrili i gde par provodi vreme. Naime, paparaci su, prateći obezbeđenje poznatog para, otkrili da je restoran Deep Cove Chalet, koji spolja izgleda kao seoska kućica, mesto na kojem Hari i Megan uživaju u romantičnim obrocima.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ovaj lokal spolja je maštovito dekorisan u skladu s prazničnim danima, pa vojvoda i vojvotkinja sigurno nisu čeznuli za božićnim duhom koji su napustili u Britaniji.

 

 

makonda-tracker