"Ko ne ode, pliva u mulju"

DO SUTRA BIH MOGLA DA PRIČAM ZAŠTO SAM SE POVUKLA SA ESTRADE: Indira Radić je sve zapanjila ovom odlukom, a njene reči o razlozima ODJEKNUĆE JOŠ SNAŽNIJE

0

Jedna od najpopularnijih pevačica u svetu narodne muzike pre nekoliko godina je odlučila da je vreme da stavi tačku na svoju muzičku karijeru.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ona je sada u intervjuu za list Alo otkrila šta je to što je navelo na ovakvu odluku, kao i da joj balans koji je sada postigla neizmerno prija.

 

 Kada bih počela da pričam o estradi i tome zbog čega sam se povukla iz tih krugova, sigurno bih pričala do sutra. Kada čovek prepozna situaciju oko sebe i kada uvidi da ne pripada onome što mu se nameće, mora da napravi pravi potez i ode. Ako ne ode i ne spasi se, ostaje mu da pliva u mulju i bori se da ne potone — rekla i dodala da ne želi da bude deo estradnog mulja.

 

1 / 9 Foto: screenshot

 

— Umorila sam se od estrade i to je glavni razlog zašto sam se povukla. Čovek dođe u određene godine kada je najbitniji sam sebi. Tada živi u svom svetu, koji čuva od svega i svih. Drugačije ne bi moglo da mi bude dobro i drugačije ne bih bila srećna. Iako o svim kolegama mislim samo najbolje, to ne znači da su svi dobri za mene. Zato negujem porodicu i prave prijatelje, gledam u svoje dvorište, ne u tuđe i trudim se da budem ispravna — ispričala je Indira.

 

Pevačica ističe da sada svoje slobodno vreme posvećuje najviše svom unuku.

 

— Moja najveća zadovoljstva su moj unuk, sin i snajka. Napravila sam tako da ne dopuštam nikome da uzima moju energiju. Uživam u tome što sam baka, i to vitalna baka, i što moj unuk ima predivne roditelje na koje sam ponosna —zaključila je ona.

 

 

makonda-tracker