da li ste znali?

NEKO JE FRIZERKA, NEKO BABICA, A NEKO IMA DVA FAKULTETA: Evo šta naši najpoznatiji estradnjaci imaju od ŠKOLE!

3

Neki su ostali samo na osnovnoj školi, ali neki se mogu pohvaliti i fakultetskim diplomama.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Vesna Zmijanac nema završenu srednju školu, ali ima diplomu sa kursa daktilografije. Njena koleginica Aleksandra Prijović završila je samo tri razreda srednje škole, a jednom prilikom je obećala da će kad-tad diplomirati.

 

Edita Aradinović ima samo osam razreda osnovne škole. Naime, ispisala se iz Srednje tehničke škole za dizajn kože, koji je vremenom prestao da je zanima.

 

Osnovnu školu imaju i Dara Bubamara, Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović i Severina Kojić.

 

Najviše je pevača koji su završili srednju školu - Svetlana Ceca Ražnatović je po zanimanju poljoprivredni tehničar, Buba Miranović je babica, Indira Radić medicinska sestra, Džej Ramadanovski autolakirer, a Halid Muslimović je metalo-strugar.

 

Vera Matović završila je učiteljsku, a srednju trgovačku Jelena Karleuša, Dragana Mirković i Mira Škorić, dok je Seka Aleksić frizerka po zanimanju.

 

Nada Topčagić završila je srednju kožarsku, a Jelena Rozga srednju baletsku i gimnaziju u Zagrebu.

 

Naravno, ima i fakultetski obrazovanih - Neda Ukraden ima dve diplome, završila je Pravni i Filološki fakultet, Zdravko Čolić je diplomirani ekonomista, Dragoljub Đuričić i Žika Milenković završili su Akademiju likovnih umetnosti, Suzana Mančić ima diplomu Pravnog fakulteta, kao i Nada Obrić.

 

 

makonda-tracker