bez mane

KAO DA SE NIJE PORODILA PRE SAMO NEKOLIKO DANA: Nikolina Kovač u fenomenalnom zimskom izdanju koje naglašava vitku figuru (FOTO)

0

Sutra će biti tačno dve nedelje otkako je pevačica donela na svet svoje drugo dete, ali po njenom izgledu nikad to ne biste ni pomislili!

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedna od najpopularnijih Zvezda Granda Nikolina Kovač i njen suprug i kolega Saša Kapor nedavno su doveli kući iz porodilišta ćerkicu Nikoletu, čime je njihova vesela porodica postala još bogatija i srećnija.

 

Njihovoj princezi se, ipak, najviše obradovao ponosni stariji brat Nikolaj, koji je s nestrpljenjem iščekivao sestrin dolazak na svet.

 

 

Nakon što se odmorila od porođaja i prvih dana sa svojom devojčicom, srećna mama Nikolina pokazala nam je na društvenoj mreži Instagram detalje iz dečije sobe u kojoj će se baškariti Nikoleta, ali sve je zanimalo kako Nikolina izgleda nakon porođaja.

 

Nimalo iznenađujuće — budući da je do poslednjeg dana trudnoće izgledala izuzetno vitko — Nikolina kao da se nije porodila pre manje od dve nedelje!

 

Pevačica je s pratiocima na Instagramu podelila selfi za koji je pozirala u veoma efektnoj odevnoj kombinaciji: crnim pantalonama i elegantnoj i svetlucavoj crvenoj tunici koju krasi veoma smeo dekolte.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????? ????č ????? (@nikolina.kovac) on

 

Njeni obožavaoci oduševljeni su Nikolininim izgledom, pa je lepa mama dobila niz komplimenata na račun figure i, uopšte, svoje lepote.

 

 

makonda-tracker