TRAGEDIJA

DVA DANA PRE NEGO ŠTO JE PREMINULA TRAŽILA JE BAŠ NJU: Dragani Mirković zauvek će na srcu ostati rana zbog JEDNE STVARI!

1

Pevačica Ksenija Pajčin, koja je pre devet godina tragično nastradala kada ju je tadašnji dečko Filip Kapisoda ubio, a potom i izvršio samoubistvo, 3. decembra napunila bi 42 godine.

foto: screenshot youtube

Novinarka Ljiljana Stanišić prisetila se pevačice i otkrila neke manje poznate detalje.

 

"Bila je velika zvezda u to vreme, pre deset godina, pevačica o kojoj su svi pisali. Bila je buntovna, zanimljiva, drugačija, vesela, vedra, nasmejana, uvek bi imala neku interesantnu izjavu. Donela je neki svetski duh kod nas, svi su gledali u nju, koji će potez da napravi. Bila je mila, a u isto vreme je bila i izazovna, mnogi su uzdisali za njom", rekla je ona, pa otkrila da netrpeljivost između porodica Pajčin i Kapisoda nije prestala.

 

Ksenijina majka još nije čula sa Filipovom porodicom.

 

"Ne može da se kaže da su u odličnim odnosima. Mržnja je na neki način prestala onog trenutka kad se Ksenijin ujak Nikola čuo i video sa Filipovim ocem. Ksenijina mama i Filipova porodica još nisu stupili u kontakt, prema mojim saznanjima. I jedna i druga porodica su zavijene u crno, teška tragedija ih je pogodila, nijedna porodica nije kriva za to što se desilo, glavni akteri su platili cenu toga", rekla je Ljiljana.

 

Zaposleni u osnovnoj školi koju je Ksenija pohađala takođe su otkrili neke detalje o pevačici koji do sada nisu bili poznati.

 

"1991. završila je osmi razred, bila je osmo šest. Bila je jako lepa, ali i prilično nemirna, imali smo određenih problema sa disciplinom, ali mislim da je to normalno za taj uzrast."

 

Nakon osnovne, Ksenija je upisala Petu beogradsku gimnaziju.

 

 

makonda-tracker