OTVORENO O SVEMU

"POVREDE, GUBICI I OTMICA SINA POREMETILI SU NAS NA SVIM NIVOIMA": Lepa Brena iskreno o svim životnim izazovima, ali i SUDBINSKOJ ljubavi sa Bobom

0

Lepa Brena narednog meseca sa suprugom Slobodanom Živojinovićem (56) slavi 28 godina braka, a ovim povodom osvrnula se na njihovu zajedničku prošlost i otkrila pojedine detalje iz njihove privatnosti.

foto: Damir Dervišagić


Brena je u kući jedina žena, a sada otkriva koje su prednosti, a koje mane toga.

 

- Nekada je velika prednost, a nekada velika katastrofa. Ipak, to je moja porodica, oni su deo mene, ja sam deo njih. Decu sam dobila u zrelom životnom dobu, a kada sam rodila prvog sina, zapravo sam ih već imala dvoje, budući da je Filip već bio s nama. Bilo je teških trenutaka u podizanju tih momaka, ali oni su mi danas najveća snaga i ljubav. Nije u pitanju da li je neko muško ili žensko, već kako se razumete kao porodica, važno je da naučite da budete mudri. Još sa šesnaest godina bila sam okružena muškarcima kada sam pevala sa "Slatkim grehom", to su bila moja braća, moji drugovi, ali i moje najbolje drugarice - rekla je ona.

 

Brena kaže da otkako je Boba postao deda, dobio je novu energiju.

 

- Svi mi koji smo čekali Aleksandra, a naročito Boba, dobili smo novu energiju. Ne mogu da ga prepoznam koliko se promenio nabolje otkako je unuk tu.Vidimi osećam da je Aleksandar došao u pravo vreme da nas nadahne novom ljubavlju i novom životnom radošću. Nadam se da Filip i Aleksandra neće dugo čekati da njihov sin dobije brata ili sestru u skorijem periodu - kaže pevačica.

 

 

makonda-tracker