MALO POZNATI DETALJI

NJIHOVA LJUBAVNA PRIČA POČELA JE KAO U NAJLEPŠEM FILMU: Brena i Boba uskoro će proslaviti 28 godina braka, a EVO kako su se UPOZNALI!

9

Najveća balkanska diva Lepa Brena i bivši teniser Boba Živojinović kroz nešto više od mesec dana proslaviće 28 godina skladnog braka

foto: Glossy
foto: Glossy

Njihova ljubavna priča počela je 1986. godine, a o počecima njihove romanse i dan danas se priča. Par se zakleo na večnu ljubav 7. decembra 1991. godine, a o detaljima početka njihove romanse nije se mnogo znalo.

 

- Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi - sad ili nikad! Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma „Hajde da se volimo“ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić. Sećam se da sam davala intervju za „Ilustrovanu politiku” i da me je Raka sa novinarkom zaključao u kancelariju da možemo normalno da pričamo. U neko doba je Raka ušao - ispričala je Brena jednom prilikom, a na priču se nadovezao i njen izabranik:

 

foto: Youtube Screenshot

- Brenu je trebalo još ranije da upoznam jer smo hteli da je angažujemo da peva na teniskom turniru, ali je Raka Đokić, njen menadžer, kasnije naš kum, izvrdao pravdajući se da ona ima mnogo obaveza. Ali zaista jeste tako, ona je stalno nastupala. Kad smo konačno stigli do upoznavanja, Brena je prišla i rekla mi: „Gde si ti svih ovih godina?” To je bio sudbinski susret, a prvih par meseci je bilo vrlo teško. Svaki slobodan trenutak koristili smo da budemo zajedno. Zaletim se iz Ibice u Cirih, dođem da bih je video - ispričao je tada bivši teniski šampion.

 

Svadba dve zvezde opisana je kao "venčanje veka", a nakon toga izdali su i VHS kasetu, što tada nije bilo uobičajeno.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker