SVAKA ČAST

JEDNA UVREDA JU JE MOTIVISALA DA POBEDI SEBE: Lepa Brena je na početku karijere imala skoro DVADESET kilograma viška, a na ovaj način je figuru dovela do savršenstva!

1

Promenila je način života i nikada više nije dozvolila da joj se rugaju

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

 Pevačica Lepa Brena i dalje važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica sa domaže scene. Međutim, na početku karijere i ona se borila sa kilogramima.

 

Kako se navodi, jednom prilikom skinula je čak 17 kilograma jer je uspela da pronađe motivaciju u šokantnom komentaru jednog konobara iz hotela u kom je svojevremeno imala nastup.

 

"Ja sam očekivao da će doći pevačica, a ono došla trafostanica", glasio je komentar, koji je Brenu, kako je rekla, "ozbiljno pecnuo".

 

"Mene je to, naravno, pecnulo, onako veoma ozbiljno. Malo i spotaklo. Malo me i povredilo. Kad sam skinula već 10, 12, 13 kilograma, onda sam odlučila da svoje telo zaista dovedem do savršenstva", izjavila je pevačica, pa otkrila šta je jela.

 

foto: Dragana Udovičić

 

"Ujutro sam jela obično jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je to obično bila neka veoma posna supa bez ikakve masnoće, bez ikakvih rezanaca, ustvari neka voda u kojoj bi se samo blanširalo povrće, a ne kuvalo do besvesti jer onda ne dobijete ni jedan vitamin iz te priče. I tu je obavezno bilo neko meso koje je bilo na grilu ili kuvano jer se to puno, puno lakše vari", ispričala je Brena, pa naglasila da je jako bitno da zadnji obrok bude do 6 ili 7 sati uveče.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker