Teniski okršaj dva Igora, budućih nada našeg tenisa, uoči Vimbldona

0
Blažić i Lazić najavljuju meč za pamćenje. Obojici tenisera šljaka izuzetno odgovara, ali samo kao teren

Teniski turnir Mozzart fjučers 2011 počeo je na terenima SC Olimp u utorak 14. juna, i traje do nedelje 19. juna, kada će se i održati zvanični finalni meč. Na ovom turniru učestvuju teniseri iz 35 zemalja sa svih kontinenata.

Uoči zvaničnog meča dvojice finalista, kao i prošle godine, održaće se i revijalni meč u 12 časova između prošlogodišnjeg pobednika Inspektora Blaže i njegovog izazivača Igora Lazića - Niggora. Dva ljuta protivnika su puna entuzijazma i borilačke energije, iako zbog svojih godina nisu u regularnoj konkurenciji, i svaki u svom stilu najavljuje okršajni meč.

Inspektor Blaža je siguran u svoju kondiciju, i kaže da ne menja svoju prošlogodišnju taktiku tokom priprema - konzumiranje piva i loze i drugih prirodnih stimulansa. Ipak, Blaža priznaje da je njegov tim ove godine pribegao novim merama:

- Mi smo se dugo i temeljno pripremali, mada nismo znali tačno ko je protivnik. Kada smo saznali, svi smo se sledili, uprkos tome nismo časili časa i odmah smo aktivirali jednog insajdera životinjskog porekla… Sada ću otkriti i ko je to: radi se o Akiju, mom psu, koji je sve vreme pratio Niggora proučavajući njegove navike. Ono što nam je Aki doturio su veoma interesantni podaci, na primer da se moj protivnik odaje porocima, što ipak ne utiče na njegov privatan, a ni poslovan život.

Sa druge strane, ni Niggor nije ništa manje samouveren i uzvraća:

- Jedino ako bude obučen u ono njegovo odelo Supermena, možda će nešto i uraditi, u protivnom nema nikakve šanse. Ja sam future ovog turnira, a on je past. To mu je zagarantovana sudbina.

On je naglasio da obojica vole životinje, s tim što on ima mačku, a mačka i pas su večiti neprijatelji, te da će i zbog toga ovaj meč biti neprijateljski.

Sudeći prema najavama ovih iskusnih tenisera čeka nas vrlo uzbudljiv i neizvestan meč, a ko će kući otići sa glavnom nagradom - setom za badminton, a ko sa utešnom nagradom - društvenom igrom Čoveče ne ljuti se ostaje da se vidi u nedelju 19. juna tačno u podne.

makonda-tracker