prebolela ga

SAMO ŠTO SE RAZVELA OD POZNATOG GLUMCA, VEĆ JE U LJUBAVI SA DRUGIM: Džena Devan je u drugom stanju, a on je OTAC! (FOTO)

0

Čejning Tantum je dugo bio u braku sa ovom lepoticom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka glumica Džena Devan (38) pohvalila se na društvenim mrežama da je trudna. S partnerom, glumcem i pevačem Stivom Kazijem (43) u vezi je od oktobra prošle godine, šest meseci nakon što je izjavila da se razvodi od glumca Čeninga Tejtuma (39). Dženi i Stivu to će biti prvo zajedničko dete.

 

"Postati majka je najbolja stvar koja mi se ikad dogodila. Stiv, ti si dar sa neba i ne mogu da budem srećnija što širimo našu porodicu. Ljudi, hvala vam za svu ljubav." - napisala je Devan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

 

Džena sa Čejningom već ima devojčicu Everli (6), a glumački par podelio je s apratiteljima odluku o razvodu u emotivnoj objavi na Instagramu.

 

Dodali su da njihovom bračnom krahu nisu 'kumovale' nikakve tajne niti nepoželjni događaji.

 

"Ludo smo se zaljubili pre mnogo godina i zajedno smo bili na čarobnom putovanju. I dalje se volimo, ali smo odlučili da svako krene svojim putem." - piše, između ostalog, u objavi para.


"Mi smo najbolji prijatelji koji su odlučili da samostalno potraže svoju sreću - zaključili su. Upoznali su se 2006. na setu filma 'Step up' i venčali se tri godine kasnije."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

 

 

 

makonda-tracker