preteruje

EKSCENTRIČNA SRPKINJA IZ HOLIVUDA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Koko svoju četvorogodišnju ćerku DOJI u avionu, a evo šta pedijatar kaže o o tome!

2

Pedijatar smatra da ovaj postupak ima svoje negativne strane

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Koko Ti Ostin objavila je sliku iz aviona na kojoj doji četvorogodišnju ćerku Nikol Šanel. Kontroverzna Srpkinja iz Holivuda i ranije je objavljivala slike dojenja i skoro svaki put nailazila na oštre komentare jer "za dojenje "velike" dece nema razloga".

 

Roditeljske metode supruge repera Ajs Tija Koko Ostin Ti često su na udaru kritika - od njene odluke da devojčici stavi dijamantske minđuše, preko oblačenja brendirane i "neprimerene odeće", prevelikog eksponiranja deteta u javnosti do dojenja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@coco) on

 

Da li Koko odlukom da doji ćerku zaista greši?

 

"Decu treba treba obavezno dojiti do šest meseci, poželjno je da dojenje traje do njegove prve godine, a nakon toga nema zdravstvenih opravdanja jer ne donosi nikakvu korist detetu", smatra pedijatar Milica Kotlajić koja ističe da prekoračenje ovih granica može da šteti dečjem psihičkom razvoju, odnosno razvoju njegove samostalnosti.

 

Tačno je da dojenje veoma jača emotivnu povezanost mame i bebe koje ovakav način hranjena daje neophodnu sigurnost, ali kada se "pretera", može da se stvori prevelika vezanost deteta i majke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@coco) on

 

Koko Ti Ostin i Ajs Ti su pod 2005. u braku. Pre braka sa njim Koko je bila udata za Majka Vilijamsa, od 1999. do 2001.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@coco) on

 

makonda-tracker