tata je pohitao da bude uz nju

DRAMA U POZNATOJ PORODICI: Kajli Džener hitno hospitalizovana

0

Mnogi su bili iznenađeni što se na dodeli Emija nije pojavila najmlađa članica klana Kardašijan-Džener, a američki mediji sada otkivaju da su razlog njeni zdravstveni problemi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je sve počelo simptomima sličnim gripu, ispostavilo se da je njeno stanje znatno ozbiljnije, pa je Kajli Džener (21) hitno zadržana u losanđeleskoj bolnici, javljaju američki portali. Štaviše, ono je toliko ozbiljno da Kajli, koja ne propušta prestižne holivudske događaje, nije mogla da sa svojim sestrama Kim Kardašijan i Kendal Džener učestvuje u dodeli nagrada Emi.

 

Da stvar bude gora po Kajli, njena majka u tom trenutku nije bila u zemlji. Kris Džener bila je, naime, u Parizu, gde je nadgledala rezultate saradnje Kajline kompanije sa čuvenom kućom Balmain.

 

 

Čuvena mamadžerka želela je da se vrati kući i bude uz svoju mezimicu, ali je ova to odbila. Srećom, mladoj milijarderki našao se njen otac - nekada Brus, a danas Kejtlin Džener.

 

- Kris nije bila u gradu, tako da je dobro to što Kejtlin nije bila na putu kad se ovo dogodilo jer je mogla da uskoči i pazi na Kajli. Kejtlin je odlična kada se treba pobrinuti za Kajli, njihova veza je jaka - istakao je izvor blizak porodici Džener.

 

1 / 7 Foto: Profimedia
makonda-tracker