MISTERIJA

BIO JE TU BAŠ U MOMENTU KADA JE UMRLA PRINCEZA DAJANA: Svedok progovorio o kobnoj noći pre mnogo godina, i to TEK SADA...

0

O okolnostima Dajanine smrti naklapa se već više od dve decenije, a svako malo u javnost se plasira neka nova teorija zavere ili novi detalji koji uskomešaju fanove.

princeza Dajana
princeza Dajanafoto: Profimedia

Bojao se da će ga osumnjičiti da je namerno okrznuo Dajanin automobil i time izazvao nesreću, pa je odmah sledeći dan nakon što je princeza preminula obojio svoj auto i prelakirao ga kako se ne bi videla ogrebotina od dodira dvaju jurećih automobila.

 

Francuska policija savetovala mu je da ne odlazi u Veliku Britaniju, jer bi mu mogli prišiti deo odgovornosti za nemili događaj, a više ne bi bio fokus samo na paparacima.

 

Čak i nakon ovog priznanja Van Tan odbija da ga Skotland jard službeno ispita, pa će cela stvar verovatno zauvek ostati misterija, no ovakve priče svaki put kada se pojave svakako doliju ulje na vatru teorijama zavere koje tvrde da je Lejdi Di namerno usmrćena, a da se nije radilo tek o nesrećnom spletu okolnosti.

 

 

makonda-tracker