PRE 22 GODINE NAPUSTILA JE OVAJ SVET

ZA JEDNOG SE MISLI DA JE PRAVI HARIJEV OTAC, A DRUGOG JE POSEĆIVALA U PAKISTANU: Princeza Dajana se udala kao DEVICA, ali do kraja života našla je OVIH SEDAM LJUBAVNIKA!

3

Prošlo je 22 godine otkako je princeza Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći sa Dodijem Fajedom, ali osim njega, javnost je saznala za još njenih ljubavnih afera

princeza Dajana
princeza Dajanafoto: Profimedia

Život princeze Dajane od prvog je dana fascinirao javnost. Odabrana je za mladu princa Čarlsa, naslednika britanske krune, zbog jednostavnog razloga – bila je aristokratkinja i devica.

 

Njen život se preko noći potpuno promenio, a iako je sve javnosti delovalo bajkovito, stvarnost je bila znatno drukčija. Čarls se trudio da zavoli Dajanu, ali uprkos trudu i dvojici sinova koje mu je rodila – nikada nije uspeo. Njegovo je srce odavno bilo zarobljeno i predato Kamili Parker Bouls, a Dajana je toga bila bolno svesna.

 

Nesrećni brak princeze i princa trajao je dugi niz godina, a u njemu baš niko nije bio srećan;čak je i Dajana kasnije priznala kako je "bila gužva jer ih je neprestano bilo troje u odnosu", aludirajući time na Kamilu.

 

 

Pri samom kraju braka s Čarlsom, kasnih 80-ih i ranih 90-ih kada razvod još nije bio zakonski okončan, ali je par živeo razdvojenim životima, Dajana se upustila u niz ljubavnih veza s uglednim muškarcima iz britanske elite.

 

Utehu je pronašla u čak sedam ljubavnika, koji su joj pomogli u teškom razdoblju u životu. Zbog tih je romansi bila izložena stalnim kritikama kraljevske porodice, ali trudila se da se ne obazire na njih, već da sledi svoje srce.

 

Prvi među veličanstvenom sedmoricom je Oliver Hoare, koji je 2018. preminuo od posledica raka u 73. godini života. Oliver i Dajana započeli su svoju aferu 1992. godine dok su oboje bili venčani sa drugim ljudima, a Oliver je bio i otac troje dece...

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker