SVE SE PROMENILO

ZA MESEC DANA ŽIVOT JOJ SE PROMENIO IZ KORENA: Nadežda Biljić pretrpela nasilje, saznala da je TRUDNA, a sada donela IZNENAĐUJUĆU odluku

1

Rijaliti zvezda i pevačica Nadežda Biljić dospela je u centar medijske pažnje kada je prijavila dečka Tomu Panića za fizički napad. Tada je kroz suze i sa modricama tvrdila da će podneti tužbu, ali sve se promenilo kada je saznala da je trudna i da nosi Tomino dete.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Nadežda priča kako joj se život za samo mesec dana promenio iz korena, te da je morala da donese nekoliko važnih odluka.

 

- Osećam se baš kao u drugom stanju, malo sam tužna, pa nervozna i besna da bih nekog ubila, a onda srećna. Menja mi se raspoloženje, ali sve u svemu presrećna sam zbog trudnoće. Ušla sam u šestu nedelju. Najveći šok mi je bio kada sam na ultrazvuku videla moju tačkicu. Taj osećaj kada sam prvi put čula njene otkucaje srca je prosto neopisiv i neprocenjiv. Zaista sam srećna, kao i moja porodica, tata po ceo dan ide za mnom i pazi da li sam obuvena i obučena kako treba. Uvek sam govorila da želim prvo da rodim devojčicu, baš zbog toga sada nekako mislim da nosim dečaka. Nije mi bitno, samo neka se dete rodi živo i zdravo, a ja jedva čekam da ga uzmem u naručje - kaže buduća majka, i dodaje da je tek juče prvi put razgovarala telefonom sa ocem svog deteta jer je on imao zabranu prilaska i komunikacije mesec dana.


- Sa Tomom sam se juče čula i popričala o svemu. On prihvata dete i sam mu se raduje. Oboje smo temperamentni i burno reagujemo, ali planiramo da se vidimo i da pronađemo zajednički jezik posle svega, ipak ćemo imati dete. Ne znam još uvek da li ćemo se pomiriti i šta će dalje da bude, zasad kontakt imamo samo telefonom. Dete ćemo gajiti zajedno, a tek kada oči u oči popričam sa njim, znaću tačno kako i šta.

 

foto: Damir Dervišagić

Nadežda otkriva da zbog novonastale situacije neće tužiti Panića.

 

- Sada planiram da idem kod tužioca pa da objasnim da sam trudna, pa neću valjda u zatvor da strpam oca moga deteta? Odustala sam od tužbe, samo ne znam da li će država da ga tereti.

 

Biljićeva je poručila i da su joj lekari rekli da zbog bebe prekine terapiju antidepresivima:

 

- Od kad sam saznala da sam trudna, prekinula sam terapiju koju pijem, lekove za smirenje i antidepresive. To me je brinulo, ali znam da tako mora. Sada pijem hormone i folnu kiselinu, trudim se da se ne izlažem stresu, mada ja sam takvog temperamenta i lako planem. Što se drugih promena tiče, i nema ih, još uvek se nisam ugojila, mada jedva čekam da mi poraste stomak i da osetim pomeranje bebe i udarce. Valjda mi je sada i vreme da postanem majka, sve je došlo baš kada mi je trebalo. Beba nije probirljiva, mada bih picu jela po ceo dan.


Nadežda otkriva da joj je laknulo kada je shvatila da skener i ispitivanja kojima se podvrgla nakon redovne procedure kada je prijavila fizički napad, nisu ugrozili plod.

 

 

makonda-tracker