drama

TRUDNA NADEŽDA SADA IMA NOVE PROBLEME: Otac ne želi ni da čuje za mene!

1

Pevačica u drugom stanju otvoreno priča kako teku stvari na početku trudnoće.

nadežda i toma
nadežda i tomafoto: Printscreen

Pevačica i rijaliti učesnica Nadežda Biljić iznenadila je domaću javnost priznanjem o trudnoći. Kako je otac njenog deteta Toma Panić, koji ju je nedavno pretukao, te sada ima i zabranu prilaska, ne čudi što se svi pitaju kako će se stvari odvijati u budućnosti.

Rekla sam Slavici da ne mogu da idem i laboratoriju i kod lekara, već da mi kupi test za trudnoću i da vidim o čemu se radi. U poslednje vreme sam počela da osećam mučninu i javio mi se nagon za povraćanjem. Tada sam već počela ozbiljno da sumnjam, a dve crte na testu za trunoću su mi odagnale svaku sumnju", rekla je Nadežda i objašnjava kako se tačno osećala u tom trenutku.

Ne mogu da opišem sreću koju sam osetila u tom trenutku kada sam ugledala dve crte na testu. Bila sam u šoku. Već sledećeg trenutka počela sam da plačem od sreće i od tuge u isto vreme. Srećna sam zbog toga što ću postati majka, ali sam tužna zbog svega što se izdogađalo sa bebinim ocem. Sa Tomom nisam ni u kakvom odnosu, ne čujemo se, ne viđamo se, prekinuli smo svaku priču na najgori mogući način".

Međutim, ona sad ima vrlo veliki problem...

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker