bez dlake na jeziku

NE VOLIM NADEŽDU I NE RAZMIŠLJAM O POMIRENJU S NJOM: Toma Panić otvoreno o Biljićevoj i bebi koju čekaju!

0

Bivši zadrugar Tomislav Toma Panić, koji se našao u centru skandala sa bivšom rijaliti devojkom Nadeždom Biljić zbog toga što su po izlasku iz rijalitija imali fizički obračun, nedavno je saznao da će postati otac.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Ova vest iznenadila je i Nadeždu, koja se sa Tomom nije čula mesec dana ali mu je preko njegove majke saopštila radosne vesti. Toma ne krije sreću zbog prinove, koja je na putu, međutim, kada je Nadežda u pitanju, situacija je drugačija.


Naime, Toma je otkrio svoja osećanja, ali i planove za budućnost. Pre svega istakao je da je mnogo srećan što će postati otac.

Šta da vam kažem, mnogo sam zbunjen, ali sam srećan. Kad mi je mama rekla: "Sine, postaćeš otac", nisam znao gde se nalazim. Baš sam srećan i siguran sam da ću biti odličan otac", rekao je Toma na početku razgovora, a potom otkrio da li veruje da je dete koje Nadežda čeka njegovo.

Ako ona kaže da je moje, kao što kaže, ja ću da verujem u to. Iskreno, nema ni mesec dana kako nismo zajedno, a ona već ima mučnine, tako da to nije trudnoća od pre nekoliko dana nego bar mesec, što znači da je moje", objasnio je Panić i dodao da se sa Nadeždom nije čuo od kobne noći kada su se potukli njenom stanu u Beogradu.

Nisam je pozvao nijednom niti sam je video. Ne smem zbog zabrane koju imam. Nemam ja samo zabranu prilaska, meni je zabranjena i komunikacija s njom. Šta ja znam, pozovem je sad i ona me prijavi, neću. Ne verujem više nikome. Sad ću da sačekam sve po zakonu da prođe, a onda ću se prvo čuti sa njom, pa onda videti" poručio je Panić.

Na sledećoj strani pročitajte kako Toma demantuje da je izvršio nasilje.

makonda-tracker