bez dlake na jeziku

NE VOLIM NADEŽDU I NE RAZMIŠLJAM O POMIRENJU S NJOM: Toma Panić otvoreno o Biljićevoj i bebi koju čekaju!

0

Bivši zadrugar Tomislav Toma Panić, koji se našao u centru skandala sa bivšom rijaliti devojkom Nadeždom Biljić zbog toga što su po izlasku iz rijalitija imali fizički obračun, nedavno je saznao da će postati otac.

 Toma Panić
Toma Panićfoto: Damir Dervišagić

Toma tvrdi i dalje da on nije načinio nasilje nad Nadeždom 14. avgusta ove godine nakon zajedničkog izlaska na splav.

Ona vrlo dobro zna šta je te večeri bilo, a to nema veze s onim što je pričala u medijima. Ona je to radila iz inata, čak je priznala sve mojoj mami, ali samo privatno priznaje da je lagala, a ja sam u javnosti i dalje nasilnik. Ako misli da imamo komunikaciju, moraće javno da ispriča da je ja nisam tukao i da je lagala. Ona u nekim trenucima pobesni, pa onda opet lupa gluposti, pa sledećeg dana ponovo prizna da je lagala iz inata i tako u krug, a tako neće više moći", jasan je Toma, koji je priznao da ne gaji emocije prema Nadeždi kao prema partneru.

Biću iskren, ne volim je kao ženu, kao partnera. Te emocije što se dogodilo, a to nema samo veze sa tim dogadajem već i sa mnogim drugim stvarima. Ne razmišljam o pomirenju s njom, dete ću svakako priznati, a ako se nešto u narednih osam meseci među nama dvoma promeni, onda ćemo da vidimo", zaključio je Panić.

 Nadežda Biljić
Nadežda Biljićfoto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker