DUHOVIT JE

PUBLIKA UMIRE OD SMEHA ZBOG ŠALE KOJU JE PRIREDIO TRUDNOJ SUPRUZI: Rajan čestitao rođendan Blejk na neobičan način, ove fotografije su OBIŠLE SVET!

0

Poznati par uskoro će dobiti treće dete

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Blejk Lajvli sinoć je proslavila 32. rođendan zajedno sa suprugom Rajanom Rejnoldsom i ćerkama Džejms i Inez. Blejk je trudna, ali to ne znači da Rajan ima milosti prema njoj.

 

Rajan Rejnolds, zvezda filma "Deadpool" najviše voli da se šali na račun supruge na Instagramu.

 

Blejk Lajvli ponekad uzvrati udarac na svom profilu i tako ovaj par ludo zabavlja svoje pratioce.

 

Rajan je objavio niz fotografija sa suprugom uz opis: "Srećan rođendan Blejk". Na fotografijama glumica je ili ispala mutna ili žmuri, dok je Rejnolds na svakoj ispao odlično.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

 

Par očekuje treće dete, pa su sklopili dogovor da nikad ne snimaju filmove u isto vreme.

 

"Blejk i ja smo se dogovorili da ne snimamo u isto vreme. Ako bi ona snimala nešto na Tajlandu, a ja radim film u Vankuveru nikad se ne bismo viđali i našoj deci bi to jako teško palo. Funkcionišemo kao zajednica i dogovaramo koje projekte ćemo snimati", rekao je Rajan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

 

"Deca su uvek sa nama. Nebitno je gde smo - Španija, Njujorak, Aljaska. Kad smo zajedno to je porodica i to je naš dom", rekla je Blejk Lajvli.

 

Duhoviti Rajan izjavio je da posle dve ćerke je spreman da dobije još sedam.

 

"Ćerke su ispunjene mojih snova. Ako bih mogao da imam deveti ćerki, imao bi ih. Bio bih presrećan. Nisam neko ko sad sanjari da treće dete bude dečak", zaključio je Rajan.

 

 

 

 

 

makonda-tracker