DA LI BISTE GA PREPOZNALI?

POSTAO JE MILIONER SA DESET GODINA, PA SE ODAO POROCIMA: Čuveni glumac danas puni 39 godina, nema posao i živi kao PENZIONER! (FOTO)

1

Film "Sam u kući" ga je proslavio, a danas ne želi da čuje za glumački posao

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mekoli Kalkin danas puni 39 godina. Javnost širom sveta ga je obožavala zbog uloga u filmovima "Sam u kući" , a onda je odjednom nestao iz javnosti i u potpunosti zapostavio svoju glumačku karijeru.

 

Malo ko je upoznat sa činjenicom da je nekadašnji dečak blistave budućnosti postao zavisan od nedozvoljenih supstanci i pića, a da je tokom života prolazio kroz agoniju depresije i anksioznosti.

 

Naime, Kalkina je tokom detinjstva maltretirao otac koji je bahato trošio novac svog sina. Kada nije želeo da glumi, njegov otac Kit Kalkin ga je prisiljavao da to čini zbog čega je nesrećni dečak na kraju počeo da konzumira opijate i danas ne liči na sebe.

 

Kalkin je odrastao u velikoj porodici sa još petoro dece. Njegova najstarija sestra je pre 17 godina umrla od predoziranja, a drugu je pregazio auto. Preostalih četvoro su potom zakoračili u svet šoubiznisa, ali je Mekoli bio ubedljivo najuspešniji.

 

foto: Profimedia

Svetsku slavu doneli su mu filmovi "Sam u kući", "Riči Rič", a zaigrao je i u spotu Majkl Džeksona za pesmu "Black and White". Kada je napunio deset godina postao je milioner. Pisalo se da je njegova porodica skladna i uspešna, ali to je bilo daleko od istine.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker