KAKO VAM SE ČINI?

NJIH DVE IMAJU TOLIKO SLIČNOSTI, DA NE ČUDI ŠTO PRED SVETOM GLUME NAJBOLJE DRUGARICE: Melanija Tramp uslikana kako ljubi PRVU DAMU FRANCUSKE!

3

Obe vole skupu garderobu i jake muškarce

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Melanija Tramp i Brižit Bakron, pored titula prvih dama Amerike i Francuske, nose i titulu "pravih" prijateljica na javnoj sceni. 

 

Poslednjeg dana samita G 17, bile su veoma bliske, te su se poljubile u obraz, vidno raspoložene što se vide. Kreacije koje su nosile vrede čitavo bogatstvo, a poznate su po tome da vole markiranu garedorbu. 

 

foto: AP/JULIEN DE ROSA

Žena francuskog predsednika je za posetu plaži na baskijskoj obali obukla Louis Vuitton haljinu s pojasom u boji kamena, čija cena iznosi čak 2.718 evra. Haljinu čija je dužina tik iznad kolena, uparila je s parom zatvorenih cipela sa debelom štiklom.

 

Sa druge strane, prva dama SAD odlučila se za šarenu pletenu Alaia haljinu, koja košta oko 3.000 evra, a uparila ih je s belim cipelama s visokom potpeticom.

 

foto: AP/JULIEN DE ROSA

Prve dame su se smejale i ćaskale, a u jednom trenutku su se čak i uhvatile za ruke i krenule ka mestu održavanja prijema.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker