preteruje

SVE SVOJE DEVOJKE JE PRIMORAVAO NA JEDNU STVAR: Izabranik Džej Lo je opsednut VEŽBANJEM, a ovo svakodnevno očekuje od nje!

3

Aleks važi za velikog zavodnika, mnoge poznate žene su pale na njegov šarm!

 

Na njegov šarm pale su i Demi Mur i En Vojčicki - bivša supruga jednog od osnivača Gugla - Sergeja Brina. Ipak, posebno je zanimljiva za javnost bila njegova veza sa Kameron Dijaz koja je potrajala godinu dana, a bile su tu i spekulacije o venčanju. Ipak, par je raskinuo, ali čak i tada Aleks je isticao kako je ona "jedna od najboljih osoba koju je upoznao u životu".

 

Odmah nakon raskida, ovaj bejzbol igrač je otpočeo romansu sa rvačicom Tori Vilson koja je potrajala čak tri godine, ali ipak afere sa drugim ženama ni tada nisu okončane.

 

foto: Profimedia

Ono što je simptomatično i što treba napomenuti jeste i da Rodrigez doslovce "primorava" svoje partnereke da besomučno vežbaju, što se jasno vidi i sa Džej Lo, koja praktično ne izbija iz teretane od prvog dana njihove veze, a slično se dešavalo i sa Dijazovom i Hadsonovom. Obe glumice su u periodu dok je bio sa njima manijački trenirale, i uglavnom su mogle da se vide dok džogiraju, vežbaju ili izlaze iz teretane, što je u ostalim periodima života bilo ipak daleko ređi slučaj.

 

Isto je uticao i na Dženifer, a oni navodno konstantno pričaju samo i jedino o zdravom stilu života, pa su drugima dosadni za komunikaciju.

 

"Sve o čemu oni pričaju su ishrana, vežbanje i njihova tela. Ima mnogo hemije između njih, ali je recimo drugim ljudima neprijatno kad razgovaraju sa njima, jer oni uporno forsiraju temu vežbanja. Treba da začine stvari i izađu iz svog sveta", rekao je neimenovani izvor nedavno.

 

 

 

makonda-tracker