mogući problemi?

KRALJICA IMA VAŽNIJA POSLA OD KRŠTENJA SVOG PRAUNUKA: Elizabeta NEĆE prisustvovati na posebnoj ceremoniji malenog Arčija!

0

Kraljica Elizabeta II će navodno propustiti kršenje svog praunuka Arčija, sina princa Harija i Megan Markl, koje će se održati danas u Vindzoru, prenosi Miror.

 

MEGAN I HARI SA NASLEDNIKOM ARČIJEM
MEGAN I HARI SA NASLEDNIKOM ARČIJEM foto: Profimedia, Dominic Lipinski/WPA-Pool

Kraljica će ipak morati da propusti krštenje jer je već dogovorila da provede vikend u Sandringamu sa princom Filipom, pošto je celu nedelju provela u Škotskoj.

 

To je jedan od najvažnijih događaja za kraljicu Elizabetu. Ona svake godine u ovo vreme obavlja zadatke širom Škotske, dok boravi u svojoj zvaničnoj rezidenciji u blizini severne granice.

 

Ova situacija je iznenadila deo osobalja u Bakingemskoj palati. Jedan član osoblja je rekao da je njeno veličanstvo već zakazalo svoje obaveze u Škotskoj.

 

Kada je osvrnuo na Megan i Harija, istakao je da pojedini ljudi veruju da su ipak trebali da odaberu bolji datum.

 

 

MEGAN I HARI
MEGAN I HARIfoto: Profimedia

Izvor blizak kraljevskoj porodici ističe da su princ Hari i Megan Markl hteli što pre da krste dete pre nego što svi njihovi prijatelji otputuju na letovanje. Ovaj vikend je svima najviše odgovarao.

 

Majka Megan Markl se vraća iz SAD kako bi prisustvovala krštenju svog unuka. Ona se preselila kod Harija i Megan nakon rođenja bebe, da bi pomogla svojoj ćerki, ali se nedavno vratila u Kaliforniju.

 

Krštenje će se obaviti u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru, gde su se princ Hari i Megan Markl venčali 2018. godine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker