rad i odmor u isto vreme

BASNOSLOVNE CIFRE SAMO ZA JEDNO VEČE: Ovoliko zarađuju naši najpopularniji pevači po nastupu u inostranstvu!

0

Jedan od najtraženijih izvođača je Željko Joksimović, a od žena Aleksandra Prijović

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Pevači iz Srbije veoma su traženi kako u našoj zemlji, tako i u okolnim, ali i na celom Balkanu. Njima iz godine u godinu cena raste, a za dva sata pevanja u susednoj Hrvatskoj uzmu i do 12.000 evra!

 

Jedan od najtraženijih izvođača je Željko Joksimović, a od žena Aleksandra Prijović. Oni su i te kako traženi u Hrvatskoj.

 

foto: Nemanja Nikolić

 

Pevači dobijaju lepe honorare u Hrvatskoj, od pet, šest pa sve do 12.000 evra za veče. Obično pevaju dva bloka po sat vremena sa jednom dužom pauzom. U klubovima u Makarskoj pojedini uzmu 12.000 evra, a na primer, Željko Joksimović zaradi 10.000 evra, dok je Aleksandra Prijović jedna od najtraženijih - priča poznati srpski estradni menadžer za "Informer" koji je želeo da ostane anoniman.

 

foto: Promo

U jednom poznatom klubu u Makarskoj ovog leta Srbi nastupaju bukvalno svakog vikenda, a izvor smatra da je to zato što Hrvati luduju za našom muzikom.

 

foto: Dado Đilas

Već 12 godina svakog leta pevam u Makarskoj. To mi je jedna od najboljih letnjih svirki. Imam mnogo prijatelja širom primorja - objašnjava Saša Matić.

Menadžer dodaje i da su ove godine veoma traženi Maja Berović, kao i Buba i Džala.

 

 

 

makonda-tracker