UČTIVA I PRIJATNA

ONA JE DIVNA OSOBA, ČESTO SE SMEJEMO I SJAJNA JE BAKA: Komšiluk otkrio detalje koje NISMO ZNALI o SEKI SABLIĆ!

0

Dobra komšinica i predana baka van scene pomaže sinu i snaji kad može i često vuče sama kolica sa pijace, otkrivaju susedi, i dodaju da aktivno učestvuje u sređivanju zgrade.

foto: Promo

Ne bih voleo da Seku naljutim tako što bih ispričao nešto što može da joj smeta. Dobra je žena i ako odemo sada kod nje na vrata i lepo se predstavite, verovatno će vas primiti. Razumna je i pametna gospođa. Često se smejemo kada ujutru, kao i većina nas, zaboravi gde se parkirala prethodno veče pa traži auto nasumično po kraju. Vuče kolica sa pijace i slobodno se kreće po kraju, nije uobražena. U kućnoj haljini je u stanu, često čuva unuka, sina svog sina Stefana, a pušta ga da se igra sa komšijom, takođe malim dečakom - otkriva Paja, a drugi komšija dodaje.

foto: Stefan Jokić

Jao, Seka je divna osoba. Prava dama i posebna, izvrsna glumica. Nikada nije sebe veličala i pokazivala svoju moć nad običnim svetom. Ni sa kim u komšiluku ne razgovara o svojim ulogama da ih ne guši svojim obavezama i zadacima, ali neke za koje zna da vole pozorište pozivala je na premijere i poklanjala im ulaznice za predstave. Mi imamo velikane u komšiluku, ovde je odrastao Gaga Nikolić, Pera Kralj je živeo blizu, a Bata Živojinović je bio omiljen u narodu i kafanama okolnim. Stalno je sa nekim stajao na ulici i razgovarao. Sećam se kako su Gaga Nikolić i njegovi drugari osvitali u kafani, zapili bi se i zoru dočekali, a Milena i njihove devojke, žene dolazile bi po njih da ih vode, takoreći nose i vuku kući - kaže za “Scenu” Mića Randulić, policajac u penziji, koji je, kaže, u to vreme revnosno patrolirao po kraju i znao sve šta se dešava.

 

 

makonda-tracker