vredna i požrtvovana

NAUČILA SAM DA NE MORAM DA BUDEM U PRVOM PLANU: Jelisaveta Orašanin priča o MAJČINSTVU na najlepši mogući način! (FOTO)

0

Glumica je celo leto izdvojila za nove radne pobede. 

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Za glumicu Jelisavetu Orašanin Teodosić ovog leta nikad više posla. Novopečena mama trenutno snima serije "Vojna akademija" i "Žigosani u reketu", a tokom jula i avgusta biće na turneji po Srbiji i Crnoj Gori s hit predstavom "Hotel 88".

 

U razgovoru za Kurir Jelisaveta otkriva kako je spremala supruga Miloša Teodosića za glumačke izazove i koja njena uloga će joj sigurno obeležiti karijeru.


Još od studija nemam slobodno leto. Glumci obično tada snimaju. Za porodicu i pravi odmor ću imati tek desetak dana. Srećna sam što toliko radim - kaže Jelisaveta.

 

foto: Marina Lopičić

Šta se u vašem životu promenilo od trenutka kad ste postali majka?
- Imam manje slobodnog vremena, a i neku novu veliku ljubav. Otvorila se nova fioka ljubavi za koju nisam znala ni da postoji. Naučila sam da ne moram da budem u prvom planu, što je lepo.


Nakon porođaja slikali ste sva vozila koja su bahato parkirana. Da li ste uspeli nešto da promenite?
- Čujem da su kazne podignute, ali mislim da nisam jedina koja to primećuje. Sebično sam počela da primećujem bahato parkirana vozila tek kad sam dobila dete i izašla s kolicima na ulicu. Na Vračaru ne možete da prođete s kolicima od parkiranih automobila. Mislim da svako treba da priča o svom problemu, onda može nešto i da se reši.

 

foto: Dragana Udovičić

 

 

U seriji "Žigosani u reketu" videli smo kao glumca i vašeg supruga Miloša Teodosića. Da li ste mu pomagali?
- Čitala sam mu tekst i replike Vesne Trivalić i Bode Ninkovića. Mislim da je ta serija donela nešto novo na naše male ekrane. Gledamo neke mlade glumce i dobro je prošla kod publike. Njenoj popularnosti je doprinelo i to što ima u njoj i košarkaša koji igraju sebe. Pitka je, brza i duhovita i jedva čekam nastavak.

 

Šta vam je rekao suprug?
- Da je gluma težak posao. Jednu scenu ponavljali su osam puta. Zvala me je i Vesna da mi kaže da je bio dobar.

 

 

 

makonda-tracker