UČTIVA I PRIJATNA

ONA JE DIVNA OSOBA, ČESTO SE SMEJEMO I SJAJNA JE BAKA: Komšiluk otkrio detalje koje NISMO ZNALI o SEKI SABLIĆ!

0

Dobra komšinica i predana baka van scene pomaže sinu i snaji kad može i često vuče sama kolica sa pijace, otkrivaju susedi, i dodaju da aktivno učestvuje u sređivanju zgrade.

foto: Stefan Jokić
foto: Stefan Jokić

U jednoj od starih zgrada sa renoviranom fasadom, u srcu Beograda, stanuje glumica Jelisaveta - Seka Sablić.

 

Komšije su nam otkrile i da se u susedstvu Seke nalaze stanovi Petra Kralja, Dragana Nikolića i Milene Dravić i da je bukvalno dve zgrade o Sekine današnje stanovao Bata Živojinović.

 

A o kraljici komedije i dobitnici najprestižnijih glumačkih nagrada ispričali su nam da je veoma neposredna i draga svim stanarima u zgradi, ali i vremešnim komšijama iz susednih ulica.

 

foto: Damir Dervišagić

Seka je raspoložena za sve akcije za dobrobit stanara, a i sama ih je pokretala. Sad jurimo lift da napravimo jer nam je zgrada od pet spratova. Bila je i ona upravnica zgrade tri meseca, ali je to meni, takoreći, uvalila kad je videla da tu ima obaveza koje ona ne može da obavi lako jer mnogo snima i igra - kaže kroz osmeh komšija Paja.

 

Simpatični Paja, Pajkić Vojin, upravnik glumičine zgrade, snebivao se da nam ispriča više pojedinosti o slavnoj komšinici, ali smo upornošću štošta saznali.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker