Raskinuli Bar Rafaeli i Leonardo di Kaprio

0
Kako prenose strani mediji, holivudski superstar Leonardo di Kaprio i izraelski supermodel Bar Rafaeli okončali su svoju pet godina dugu romansu
foto: Guliver, Bang, Red Dot, passionata.com
foto: Guliver, Bang, Red Dot, passionata.com

Pošto što su shvatili da nijedno od njih dvoje nije spremno da se skrasi i zasnuje porodicu, jedan od najlepših parova u šou biznisu, Leonardo di Kaprio i Bar Rafaeli, zaključili su da je došao trenutak nakon kojeg njih dvoje više ne bi trebalo da budu zajedno. Prema rečima izvora bliskog manekenki i glumcu, do raskida je došlo obostranom odlukom i u krajnje prijateljskom maniru. Shvatili su da su kroz ovaj odnos oboje odrasli, ali da imaju različite ideje u kom smeru bi njihovi životi i karijere trebalo dalje da se razvijaju.

Tridesetšestogodišnji Leonardo i jedanaest godina mlađa Bar bili su u vezi od proleća 2006. godine, s tim što su tokom 2009. godine napravili pauzu tokom koje se nisu viđali, ali su se nakon šest meseci ipak pomirili.

Inače, di Kaprio završio je nedavno sa snimanjem filma u režiji Klinta Istvuda gde igra naslovnu ulogu prvog direktora američke službe FBI Džona Edgara Huvera, a uskoro se sprema da počne sa radom na rimejku legendarnog filma Veliki Getsbi. Za to vreme, atraktivna Rafaeli aktivno učestvuje u promotivnim kampanjama poznatih modnih brendova koji njeno lepo lice i savršeno izvajano telo predstavljaju na najbolji mogući način.

Pogledajte kako je seksepilna Bar Rafaeli izgledala na snimanju fotografija za jednog francuskog proizvođača donjeg veša:

makonda-tracker